Najnovšie recenzie zo sekcie Balzamy na pery
- Veľmi príjemná chuť a textúra.
Spokojnosť
Spokojnosť
- Dobrá konzistencia
- Príjemná vôňa
- Hydratácia pier
- Nič
Výborná maska, vyživuje, príjemné na perach. Pekná vôňa, najradšej si ju dávam na noc. Ráno sú pery jemne, hydratovane a vláčne. Určite odporúčam.
je to ok
najlepsi balzam na pery
- Produkt je pre dcéru, máva veľmi suché pery a okrem tejto tyčinky jej nič nepomohlo.
Výborný balzam
Úplne super
- super
- tiež výborný
- výborný
- Presne spĺňa to čo má v popise
Ľahko sa nanáša, odstraňuje pocit suchých pier.
Uzasny produkt
Skvelý balzám pre citlivé pery
Balzam pouzivam uz roky, len tento jeden konkretny, je to najlepsi balzam na pery na svete pre mna. Ine znacky mi nesedia.
- Vôňa
- Konzistencia
- Vydrží dlho
- Zmäkčuje pery na dlhú dobu, nie je potrebné si neustále produkt nanášať, ako pri iných lacnejších produktoch.
- Pomadu si musíte nanášať prstom.
Výborný produkt pre suché pery najmä v zimnom období. Pre dlhodobé problémy so suchosťou pier je to pre mňa veľmi vhodný produkt, ktorý užívam po celý rok. Konzistencia je mastnejšia, ale nezaťažuje, nakoľko sa po zopár sekundách pekne vstrebáva. Pri dennodennom používaní mi jedno balenie vydrží približne 2 mesiace.
Vôňa je ovocná - prirodzená a nevtieravá.
Najlepší balzam aký som kedy mala. Vždy sa mi v zime pery supali. Teraz už nie. Sú vláčne. Teším sa. Je síce drahý, ale stojí zato.
- príjemná vôňa
- v chladnom počasí nie je tyčinka stuhnutá, dobre sa natiera
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »